Flykt

Innan flydde jag från minnen, upplevelser som jag helt inte orkade hantera. Jag flydde in i festens värld, där festa var mitt liv, ju fullare desto bättre, då slapp jag ångesten och "mådde bra". Jag byggde upp en värld kring mig. En del vet ju hur det slutade, inte alls bra, jag borde vart död.

Kan jag aldrig sluta fly?

Vad flyr jag ifrån? Jag vet faktiskt inte själv. Jag mår bra, har en underbar pojkvän - världens bästa, har underbara vänner och jobbfrågan är löst. Jag vet faktiskt inte, men just nu flyr jag, och jag vet inte vad jag flyr i från.. Det är jobbigt, jag vill ju leva i nuet, men hela tiden känns det som jag är någon annanstans.

Tröttheten är det värsta. Den sitter i huvudet, i kroppen, överallt. Det spelar ingen roll om jag sover för lite, för mycket, eller lagom, jag är ständigt trött, hela tiden. Innan trodde jag att det berodde på mina sömntabletter, men detta är en annan trötthet än den som de gav. Min psykolog gick igenom alla möjliga orsaker till min trötthet idag, för jag ser sliten ut och jag skriker efter lugn. Men vi kom inte fram till något, mer än att jag inte ska ta på mig för mycket ansvar eller för många uppgifter.

Lättare sagt än gjort.

Älsko kommer imorgon :) Då får jag andas, bara vara. För han är definitivt inte orsaken, om den tanken slog er. Han är helt underbar, min fina :) tack vare honom håller jag mig flytande, jag håller mig lugn och han får mig och andas, inse att världen inte hänger på mina axlar.

Vännerna ni är älskade :) underbara älskade vänner. tack änglar.

& EMELIE! Min underbara babe kommer hem :) wiii, happy news. You are always on my mind. =)

Nej, nu ska jag duscha..

Tjing!

Älskar dig sötis..
''

Saknar dig Tilda


Jag & Evelina


Smickrande bilder på min babe :P


RSS 2.0