Will you be there

Idag svek jag mig själv. På värsta jävla sättet. Jag visste inte vad som hände förrens det va försent. Det här går inte så bra längre. Jag sover inte och jag äter inte. Vet inte vad de är. Stress tror jag, men jag har ingen aning.
I natt somnade jag 05, det är ju fan inte normalt? Så nu skiter jag i mina hallucinationer och tar en stilnoct,
även om jag kommer må skit imorron och vara mos i huvet. Jag måste sova. Hittade förresten tabletterna i Ingelstad, när jag va på jakt efter alvedon. Hur hamnade dom här? Jaja.
Jobbade ikväll :) gick bra. Nu när vissa, inga namn, har gått på semester så kan man ju andas igen.. fem sköna veckor utan vissa, det är fint det!

Annars är det okej. Bor här tills onsdag, kanske ska träffa Bella efter jobbet :) :) och sen den 24:e smäller det.
Järngänget ger sig ut på turné :) oyes! Kommer bli så jävla roligt! Som jag längtar flickor, vilken jävla fest!  :D

Utan er ingen Nina.
Älskar er

& Lenin! Världens finaste Lenin kommer till stan :D underbart, du är så jävla välkommen hem min Londonflicka!

Nähä nu ska Sigrid o jag lägga oss,
puss


Bryta ihop och komma igen

Fick ett litet psykbryt på jobbet idag, bröt ihop är väl rätt ord kanske. Ibland blir det bara för mycket och idag bara brast det. Rakt framför chefen, jag vet egentligen inte om det är så bra och bryta ihop framför en chef, han va mest rädd att jag skulle gå in i väggen, men så är det inte. Jag är egentligen sönderstressad, men visar aldrig nått utåt. Jag är trött på lata kollegor som bara lassar över deras jobb på mig, jag är trött på personalbrist och hopplösa människor. Och på att ingen tar ansvar. Och sen va de lite andra grejer runt det här, men det skriver jag inte här. Det är väl bara till och bryta ihop och komma igen. Som vanligt. Det är något jag kan iaf.. Komma igen.


Helvete.

Jobbet just nu är ett helvete. Luften bara gick ur mig idag. Blev så trött på allt. Känns som ingen tar ansvar och lastar över sitt egna på andra och hoppas på det bästa. Så har jag aldrig känt, på något jobb. Jag vet inte vad som hänt, eller om det bara är jag som är nere i nån svacka, men jag va gråtfärdig ett tag. Eld i röven hela dan, eller ser man till och skaffa sig det, det är antingen eller. Jag är bara så trött, trött, trött.

& Michael Jackson. Såg hans minnescermoni igår, va inte jätteberörd, dryga tal och ännu drygare låtar (de flesta iaf), tills hans familj kommer upp på scen och hans dotter började prata. Då brast det. Riktigt mkt.

Meen imorron är jag ledig :) Ska till Ingeltown och kolla läget. Ska hälsa på min älskade Oscar också, hoppas han kan ge mig lite ny energi, sen te mamma & pappa såklart :) Fint det. Sen jobbar man hela helgen, yeah baby.

Älskade vänner, utan er ingen Nina. & tack Emelie för träningen :) man är lagom mör nu kan jag säga ;)

Älskar er.

You´re not alone

Okej, okej, jag är i en svacka i mitt bloggande, men skitsamma, jag skriver nu.
Göteborg förra helgen :) riktigt jävla trevligt. Tyvärr va det 800 grader och 1 miljon människor på Liseberg, men
det va kul ändå :) det blir ju vad man gör det till och köa i en timme kan ju också vara en upplevelse i sig..
Annars har det mest vart jobb, jobb eller jobba extra, men det blir fint, har levt under existensminimum sen febrari,
så denna lönen blir den bästa på länge! :)

& Michael Jackson :( så tragiskt. Jag är så känslig, så även om han aldrig vart nån större idol så lipar jag och lyssnar
på hans musik. Han va grym det är bara att konstatera. Sen tänker jag på han som köpte 2 MJ biljetter till London för etthundratvåtusen kr s t y c k e t. Det måste ju vara lite...sura pengar?

Mina öron. Jag tjatar om dom, och jag är så jävla trött på dom. Eller höger är ju normalt, men det vänstra.
Det är 3 månader sen de drog väck röret. Har hålet läkt? Åh nej, vem trodde det? Jävla skit. Så nu ska jag dit om 3 månader igen och har det inte läkt då, så ska de operera ihop det, alternativt göra en ny trumhinna. Det är ju också jävligt märkligt, att de kommer på det nu, efter över 140 öroninflammationer, 50 spruckna trumhinnor och ett antal rör genom åren, NU kommer de på att en ny trumhinna skulle kanske vara på sin plats? Jag kommer aldrig förstå läkare.
Dessutom har min hörsel rasat så pass att jag börjat läsa på folks läppar. Och mitt favoritord just nu är "VA?"

& vilken sommar det har vart hittils! Så jävla underbar med mina fina vänner :) denna kommer bli nått alldels extra och jag får uppleva den tillsammans med dom bästa :) älskade vänner. det här blir så bra så bra. cider & ösregn på sports, kvällsbad vid evedal, utgångar, choklad istället för träning, öland :) allt med de finaste.

Alla klagar på regn, jag sitter i Karlshamn. Inte en droppe. Nånstans. Moahahaha. Imorron ska de badas!
:) :) :)
längtar förövrigt till Cypern :) Med min älskling såklart! :) kommer bli helt underbart.

Nähä. Nu vart det tomt. Ska fortsätta lyssna på you´re not alone med Michael. Och lipa lite till.
Lyssna på den människa


RSS 2.0