Sid :)

Är det nån mer än jag som älskar Snälla snälla? Lyssnar på den om o om igen & af Ugglas är fan min nya idol, efter Di Leva & Sid i Ice Age :). M tyckte Sid o jag va lika, förstår inte alls vad hon menar..haha :)

Så va denna helgen slut :( de går alldels för fort. Igår jobbade jag och idag va jag o älsk på bio, Män som hatar kvinnor. Så bra så bra, se den människa om du inte gjort det :) Jag har läst böckerna, så jag trodde inte filmen skulle vara så bra, men de va den verkligen.

Denna veckan blir det jobba jobba jobba, fram tes torsdag, sen T R E dagars ledigt :) wiiie. Kanske träffa Bella med :) oyes, bästis kommer till stan :) :) saknar dig!


Saknar den tiden som va då. När allt va enkelt, lätt och naivt. Jag saknar skratten, värmen, stunderna. Tiden innan det som hände sen. Tiden dit jag vill tillbaka. Göra om, göra rätt. Fatta andra beslut, bättre beslut. Men det är bara te o bita ihop och komma igen. Om 3 månader är jag fri. På riktigt. Fri. Då kommer det här glömmas bort. JAG ska glömma, förtränga. För det är inget jag är direkt stolt över.. Fri. Det kommer bli bra då, allting kommer bli bra.

Puss & kram

Ledig! :)

Ledig dag :) det gillar vi. Slapp mötet idag med, yeey.. Så skönt, sägs oftast ändå inget vettigt! & vilket väder det är :) :) så skönt! Meen har mest tvättat & städat,..när ska man annars göra det?

Jag tror jag har bestämt mig ang. jobbet, jag stannar nog kvar, har pratat med de flesta och får jag ett vik på ett annat ställe, är det inte säkert att jag kan sommarjobba på Dalbo :S och JAG vill ju det.. Så jag stannar nog, ska fundera en sista gång tills imorron! Men det är en jävla sits man hamnar i när man är vikarie.. inte så man hoppar av glädje kanske.

Har fått reda på att plaströret ska bort nån gång i april...yeeey! Hoppas som fan på att det funkar utan rör denna gången! :) :) men men, är inställd på öroninflammationer o spruckna trumhinnor ändå, som de har vart utan rör de senaste 6 åren :S

Ajöken


Bilder från helgens utgåååång :)





I valet & kvalet...

Jag står i valet och kvalet när det gäller jobbet & jag måste bestämma mig snart. Chefen pratade med mig idag & efter mars har de tyvärr inget mer och erbjuda mig. Men jag fick två val
- Jag fortsätter på Dalbo som tim.vik fram till sommaren då jag ska sommajobba där.
eller
- Han ringer kommunchefen som letar andra vik till mig, där jag får börja, lära känna ny personal, nya vårdtagare o rutiner fram till sommaren då jag i så fall förhoppningsvis kommer tillbaka till Dalbo.

SUCK.
Jävla skit. Jag är inte rätt människa till sånt här. Men det lutar åt att stanna kvar, för de behöver alltid tim.vikarier, men det är samtidigt surt ändå, när man gått på rad så länge. Och jag får månadslön nu, sen kommer de bli som innan. Men det är nu, 10 veckor senare som jag kan stället utan o innan iprincip, det tar verkligen tid och lära sig allt.

Nej, jag har nog hamnat rätt.

eller fan jag vet inte.

De va då..

Du var alltid fullast på krogarna
Du skolka från livet, natt efter natt
Med pengar på fickan, va du oslagbar
Du dansa tills du föll omkull, tills inget fanns kvar
Du var alltid fullast på krogarna, men aldrig så ensam
som när morgonen kom.

Med ett glas i din hand, bland skvaller och sånger, kyssar och smek
Var det värme och glädje i ditt längtande land
För dig fanns aldrig nått mellanting

Ditt handslag var fast, din blick vilsen och blek
Med ett glas i ditt hand, dränkte du din oro i drömmar och svek


RSS 2.0